Η Αποστολη της Ραβδοσκοπιας

0   σχόλια



«Μόνο ο άνθρωπος, ως το πιο ευαίσθητο ‘εργαλείο' μέτρησης είναι σε θέση να μετρήσει τέτοιες δυνάμεις και ενέργειες», υποστήριζε ο Goethe. Η καλύτερη συσκευή είναι το ανθρώπινο σώμα! Έτσι, ορισμένοι άνθρωποι, οι ραδιασθητικοί/ραβδοσκόποι/γεωπαθολόγοι, έχουν την ‘ευαισθησία' και είναι σε θέση με τη χρήση της ράβδου να εντοπίσουν και να μετρήσουν τη φυσική και την τεχνητή ακτινοβολία. Η ραβδοσκοπία και φυσικά και η γεωπαθολογία βασίζεται στην τέχνη της ραδιαισθησίας η οποία μπορεί να εξασκηθεί με διάφορα εργαλεία (όπως το εκκρεμές, τη μονή ή διπλή ράβδο, το ραδιαισθητήρα κ.λπ.), ακόμα και με απευθείας ανταπόκριση του σώματος, π.χ. ενός χεριού. Ο ραβδοσκόπος και ο γεωπαθολόγος είναι καταρχάς ραδιαισθητικά ευαίσθητοι και εφόσον καλλιεργήσουν αυτήν την ευαισθησία με ασκήσεις και πρακτική εφαρμογή μπορούν να μετρούν ολοένα και πιο σταθερά και αξιόπιστα.
Με τη βοήθεια των εργαλείων τους υποδεικνύουν στους ιδιοκτήτες/ενδιαφερόμενους του συγκεκριμένου χώρου τα αρνητικά και θετικά σημεία του.
Στη συνέχεια, προτείνουν τρόπους εξουδετέρωσης της αρνητικής ακτινοβολίας με τη χρήση ειδικά μελετημένων κατασκευών/συσκευών, οι οποίες με σωστή τοποθέτηση στο χώρο εξουδετερώνουν την αρνητική ενέργεια και ‘εξυγιαίνουν' το περιβάλλον.
Ο Ραβδοσκόπος/Γεωπαθολόγος
Ο ραβδοσκόπος και ο γεωπαθολόγος καλείται να εντοπίσει με τη βοήθεια των ράβδων του σημεία βεβαρημένα με φυσική και τεχνητή ακτινοβολία, που μπορεί να πηγάζει από τεκτονισμό, γεωλογικά ρήγματα στα φυσικά υποστρώματα της γης, υπόγειες ροές νερού, διασταυρώσεις ενεργειακών δικτύων Hartmann, Curry, Baenker κ.λπ., καθώς επίσης από αρνητική ενέργεια λόγω electro smog, ραδιενέργειας, κοσμικών και ατμοσφαιρικών ακτίνων κ.ά.
Στη συνέχεια προτείνει στον ενδιαφερόμενο πιθανές λύσεις και αλλαγές, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία ‘καθαρών' από αρνητική ενέργεια χώρων και στην αποφυγή των προβλημάτων της ανθρώπινης υγείας, που οφείλονται σε φυσικές και τεχνητές ακτινοβολίες, όπως προβλήματα στον ύπνο, στην πεπτική λειτουργία, στη σπονδυλική στήλη, στο αναπνευστικό σύστημα, πονοκεφάλους, ρευματισμούς, διάφορες μορφές καρκίνου, κ.λπ. Ο ραβδοσκόπος εντοπίζει επίσης τα κατάλληλα σημεία για άντληση νερού, πετρελαίου και εξόρυξη ορυκτού πλούτου.

Παραδείγματα από την ιστορία:
Η ραβδοσκοπία έχει παράδοση πολλών χιλιάδων ετών. Η άσκηση της ήταν σύνηθες φαινόμενο σε διάφορες ομάδες, φυλές και κουλτούρες σε όλες τις ιστορικές περιόδους.
Αν και δεν είχε αναγνωριστεί ως επαγγελματική ιδιότητα, ιερείς, δάσκαλοι και άλλοι λόγιοι εφάρμοζαν αυτήν την τέχνη, ήδη από την προϊστορική εποχή, διαγράφοντας την πορεία της μέσα στους αιώνες. Μέχρι σήμερα εξακολουθεί να είναι ο μοναδικός τρόπος μέτρησης της γήινης ακτινοβολίας και των ενεργειακών δικτύων σε ιδιωτικούς, επαγγελματικούς, θρησκευτικούς και λοιπούς χώρους.
Σπηλαιογραφίες, όπως εκείνες του Tassili στη βόρεια Σαχάρα του 6000 π.Χ. απεικονίζουν ράβδους και εκκρεμή (pendula).
Εικόνες σε τάφους στην κοιλάδα των βασιλέων στην Αίγυπτο, του 3000 π.Χ. περίπου, δείχνουν επίσης ράβδους και εκκρεμή να χρησιμοποιούνται από ιερείς.
Ο Κινέζος αυτοκράτορας Kuan Yu, το 2000 π.Χ., εξέδωσε ένα νόμο, σε ισχύ ως σήμερα, σύμφωνα με τον οποίο: « [...] δεν επιτρέπεται το χτίσιμο σπιτιών, αν δεν προηγηθεί εξέταση των χώρων από τους ‘μάντεις της γης' [...]», οι οποίοι κι διαπιστώνουν κατά πόσο οι χώροι είναι ελεύθεροι από τα ‘δαιμόνια της γης', την αρνητική, δηλαδή, φυσική ακτινοβολία.
Σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη, ο Μωυσής κλήθηκε από το Θεό να εντοπίσει με τη ράβδο του στην έρημο Zin νερό, για να ξεδιψάσει τον ‘εκλεκτό' λαό του Θεού.
Στο μεσαίωνα, λόγω της άνθισης των εκκλησιαστικών δογμάτων και της εξέλιξης των θετικών επιστημών, οι ραβδοσκόποι θεωρούνταν μυστηριώδη άτομα ή ακόμα και μάγοι. Πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους μόνο για τον εντοπισμό νερού και ορυκτού πλούτου, ό,τι δηλαδή σχετίζεται με εμπορική αξία.

Μόλις τον περασμένο αιώνα άρχισε και πάλι να γίνεται σύνδεση της ακτινοβολίας της γης με την υγεία των ανθρώπων. Ένα ξεκάθαρο εντυπωσιακό παράδειγμα είναι το πείραμα του ραβδοσκόπου Gustav Freiherr von Pohl, το 1929, σύμφωνα με το οποίο ο von Pohl εντόπισε πάνω στο γεωγραφικό χάρτη τις ροές νερού μιας μικρής πόλης στη Νότια Βαυαρία. Ο δημόσιος γιατρός Dr. Bernhuber, σε συνέχεια μελέτης στην περιοχή που ζούσε, έβγαλε το συμπέρασμα ότι όλοι οι θάνατοι από καρκίνο, τα τελευταία δώδεκα (12) έτη που προηγήθηκαν της μελέτης του, ήταν άνθρωποι που κατοικούσαν σε σπίτια που βρίσκονταν πάνω σε ροές νερού.
Σε ένα ιατρικό συνέδριο στο Μόναχο, το 1931, διατυπώθηκε η ανάγκη ριζικών αλλαγών στην ιατρική επιστήμη σχετικά με τα αίτια της ασθένειας του καρκίνου.
Η εκδοθείσα μελέτη της Dr.Veronica Carstens, το 1985, αναφέρει πάνω από 750 περιπτώσεις καρκίνου (ασθενείς σε τελικό στάδιο) που θεραπεύτηκαν επιτυχώς, αφού μεταφέρθηκαν σε περιοχές χωρίς ροές νερού ή αφού ‘καθαρίστηκαν' οι χώροι τους από την αρνητική ενέργεια με τη βοήθεια ραβδοσκόπων.

Από την δεκαετία του '70 χρησιμοποιείται η μέθοδος της ραβδοσκοπίας - ραδιαισθησίας από φυσικούς και εναλλακτικούς θεραπευτές για τον εντοπισμό ενεργειακών κόμβων ή μπλοκαρισμάτων, δηλαδή σημεία στο ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου όπου η ενέργεια δεν ρέει σύμφωνα με την φύση του. Η ραδιαισθησία μπορεί να αξιοποιηθεί επίσης πολύ αποτελεσματικά για την ανίχνευση βλαβών ή ανεπαρκής λειτουργίας οργάνων, αδένων, ενεργειακών κέντρων κ.ο.κ., για την ανίχνευση συμβατότητας με τρόφιμα, φάρμακα κ.ά. πολλά, εφόσον (και αυτό είναι το βασικό και σημαντικότερο σημείο απ' όλα!) ο ραδιαισθητικός είναι ισορροπημένος και έχει αναπτυγμένη συνείδηση, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις και ιδιαίτερα στο κίνημα της Νέας Εποχής δυστυχώς δεν ισχύει...


το βρήκαμε ΕΔΩ